Onder de naam DAM  is er een nieuwe lijn kantoor meubilair ontwikkeld. Dit gaat van het bureau de directiekamer tot en met de kantine.

Via onderstaande link vind u de catalogus.

Hou de website in de gaten, binnenkort komt er een hele nieuwe lijn producten bij, de VINTIGE lijn voor kantoor inrichting. Op bijgaande afbeelding ziet u vast een voorproefje hiervan.

Iedere maand nieuwe aanbiedingen

Om onze producten onder de aandacht te brengen zullen we iedere maand een aantal producten via de webshop aanbieden. Dit zal altijd verdeeld zijn tussen Werkplaats producten en Kantoor producten. Via de knop maand aanbiedingen kunt u deze bekijken en tevens gelijk bestellen.

Hoogte instelbare buro's

De buro's uit Funzionale lijn met U poot en de buro's in de Cosmopolita lijn zijn vanaf nu in hoogte instelbaar leverbaar. Instelling van 720 tot 820 mm.

Hoogte verstelbaar meubilair

Sinds direct hebben we een compleet programma hoogte verstelbaar meubilair voor kantoor toegevoegd aan ons aanbod. Het programma bestaat uit hoogte verstelbare systemen met 2 poten (C-poot) en hoogte verstelbare systemen op 4 poten. Zowel in een elektrisch verstelbare variant als een verstelling met slinger. Ook kunnen er samenstellen tot 4 werkplekken geleverd worden. Alle zijn zeer stabiel en in zit/sta hoogte leverbaar. Onze systemen zijn leverbaar als complete hoogte verstelbare kantoor werkplek als alleen het frame om naar u keuze te voorzien van een werkblad. Op korte termijn zullen er ook hoogte verstelbare werkplekken voor de werkplaats worden toegevoegd, hou onze website in de gaten hiervoor.

Uniek concept voor uw design werkplek

De  ORO” lijn is ontstaan uit de passie voor materialen, vormen, aandacht voor details en de zoektocht naar producten die volledig aansluiten op de wens van de klant. Met de ORO lijn bieden we niet alleen een uniek product maar geven de klant de mogelijkheid zich als ontwerper van zijn eigen omgeving op te treden. Als leverancier van producten uit Italië staan we er voor om made in Italië uit te dragen in de vorm van excellence en Design. Zeker vandaag daar steeds meer kunstenaars en vakmensen samen werken met ons om de perfecte balans te vinden tussen ontwerp, uitstraling en functionaliteit. Op deze manier ontstaat er een een optimaal gebruik van materialen, bewerking en krijgt u een unieke werkomgeving. In deze lijn worden producten uit de lijnen kantoor inrichting aangepast/bewerkt tot unieke producten